Voorwaarden | Pump  Pocket  Shirt

Algemene voorwaarden van Pump  Pocket  Shirt

Bedankt voor uw vertrouwen in de Pump  Pocket  Shirt en dat u een bestelling bij ons wilt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat u niet veel tijd besteedt aan het lezen van algemene voorwaarden, hebben wij onze voorwaarden duidelijk en leesbaar gemaakt. Heeft u vragen over onze voorwaarden? Laat het ons weten, gebruik het contactformulier op de website.


De Engelse versie is de enige rechtsgeldige versie die we accepteren. De Algemene Voorwaarden in de Engelse taal worden door ons gevolgd en overschrijden andere vertaalde versies op de site, we doen ons best om de vertalingen zo nauwkeurig mogelijk te houden. Bij twijfel, volg de Engelse versie.

In deze algemene voorwaarden houden we ervan om in een informele vorm te schrijven om persoonlijk en dicht bij u te blijven. Wij geloven in transparante, transparante en eerlijke communicatie.Wanneer we over ‘u’ ‘jou’ ‘de uwe’ ‘jouw’ schrijven, bedoelen wij u als de koper van onze Pump  Pocket  Shirt. Dat kan via deze website, onze app of een bezoek aan een van onze andere sites. De koper kan een persoon of een bedrijf zijn. Als u, de koper een bedrijf bent lees sectie 4.2 zorgvuldig. Wanneer we schrijven over ‘wij’, ‘ons’ of ‘onze’, bedoelen we TeCuro LTD., eigenaar van de domeinnaam pumppocketshirt.nl en de producten verkocht onder naam Dutch Design Duodopa Vest, Pump  Pocket  Shirt en Medicatie Vest. Het bedrijf achter deze site is TeCuro LTD . Geregistreerd kantooradres

 • 64A Cumberland street
 • Edinburgh , EH3 6RE
 • Verenigd Koninkrijk

TeCuro LTD . is geregistreerd bij het Company House onder nummer CS540243 en is de fabrikant van de Dutch Design Duodopa Vest en de rechtmatige eigenaar van de geregistreerde merknaam Pump  Pocket  Shirt en Dutch Design Duodopa Vest en de geregistreerde gemeenschapsontwerpen; DDDV-2017-D en DDDV-2017-H.

2 De geldigheid van deze voorwaarden

Omdat u onze diensten gebruikt of u onze website bezoekt, zijn deze voorwaarden op u van toepassing. Als u bij ons een bestelling plaatst, geeft u expliciet aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Wij werken in alle gevallen met deze voorwaarden en wijken hier alleen van af indien dit uitdrukkelijk schriftelijk of per e-mail is overeengekomen.Algemene voorwaarden van u, die u mogelijk wilt toepassen, worden afgewezen en zijn niet van toepassing. We ontkennen uitdrukkelijk de geldigheid van uw algemene voorwaarden.

3 Een bestelling

In deze omstandigheden praten we over een bestelling. Wat wij hiermee bedoelen, is dat u een model op de site selecteert uit onze collectie Pump  Pocket  Shirt -modelen, het tijdens het bestelproces in uw maat kiest en naar de afrekenpagina gaat. Voordat we de bestelling via onze website kunnen accepteren, zult u eerst deze algemene voorwaarden lezen en bevestigen dat u ze hebt gelezen, dat u begrijpt wat er is geschreven en dat u deze algemene voorwaarden accepteert als onderdeel van uw bestelling. Uw bestelling en deze algemene voorwaarden gaan hand in hand.

4.1 Kopen Pump  Pocket  Shirt

U kunt bij ons een Pump  Pocket  Shirt kopen met verschillende online betaalmethoden. Na de betaling wordt uw bestelling verwerkt. Meestal is de verwerking van uw bestelling dezelfde dag of de volgende werkdag. De aankoop van een Pump  Pocket  Shirt door u voor persoonlijk gebruik is altijd onder de garantie, u ontvangt het product en u denkt: “Ooo nee, dit is niet wat ik verwachtte”, u kunt het terugsturen, maar alleen als het terugkomt in de originele verpakking en niet gedragen is. De Pump  Pocket  Shirt is een product dat mensen als ondergoed dragen, daarom accepteren we geen gebruikte of versleten goederen als retournering. Niemand houdt van vreemde geuren op een nieuw product.

Dus als u het vest ontvangt, een paar tips als u, de koper een persoon bent;

 1. Open de verpakking rustig, vernietig deze niet onnodig.
 2. Haal het Pump  Pocket  Shirt uit de plastic zak; de strip is hersluitbaar dus wees voorzichtig.
 3. Als u het vest uit de verpakking hebt gehaald, kijk dan of dit past. Houd de Pump  Pocket  Shirt voor u eigen lichaam, meestal zie u of iets past of niet uit persoonlijke ervaring.
 4. Als u denkt dat dit niet klopt, neemt u contact met ons op via het contactformulier op de website en vraagt ​​u een retoursformulier aan.
 5. Wanneer u het Pump  Pocket  Shirt koopt, hebt u de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Deze bedenktijd begint op de dag na levering van de Pump  Pocket  Shirt. Tijdens de bedenktijd vragen wij u om zorgvuldig om te gaan met het Pump  Pocket  Shirt en de verpakking. Als u de bestelling na levering wilt annuleren, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website en vraag een retoursformulier aan. Zoals eerder vermeld, accepteren we geen items die zijn gedragen. Niemand houdt van lichaamsgeuren bij een nieuw product.
 6. Nadat we jou geretourneerde Pump  Pocket  Shirt hebben ontvangen, controleren we of deze aan ons retourbeleid voldoet. Als dit het geval is, betalen we het aankoopbedrag binnen zeven dagen terug via dezelfde betaalmethode die u tijdens het bestelproces hebt gebruikt. Op het geretourneerde bedrag kunnen we eventuele retourskosten en eventueel een verlaging van de Pump  Pocket  Shirt -waarde in rekening brengen als het product op enigerlei wijze is gewijzigd. We zullen dit eerst van tevoren met u communiceren, zodat u weet wat er zal gebeuren voordat we overgaan tot terugbetaling.
 7. De retourskosten zijn in de meeste gevallen voor eigen rekening.
 8. Retourneren is alleen mogelijk na ontvangst van de goedkeuring door ons.
 9. Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd in dezelfde staat waarin we ze naar jouw stuurden.

4.2 Bent u een bedrijf

Is de koper een bedrijf, zijn er een aantal verschillende regels.

 1. Als men het Pump  Pocket  Shirt voor zichzelf koopt via u eigen bedrijf, geen probleem, zijn de bovenstaande regels op u van toepassing, zie 4.1.
 2. Als men het Pump  Pocket  Shirt koopt met het doel om het Pump  Pocket  Shirt aan patiënten of andere mensen te verkopen of aan te bieden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website en vraag naar de Algemene verkoopvoorwaarden B2B voordat u een bestelling plaatst.
 3. Als u het als bedrijf wilt kopen zoals vermeld in 4.1 lid 3, moet u eerst het product goedkeuren.
 4. U moet zes stuks, 3x dames (maat 38-44-46) en 3x heren (maat 48-54-56) maten bestellen, uitproberen en goedkeuren.
 5. We zullen de algemene verkoopvoorwaarden B2B tussen ons beiden laten ondertekenen.
 6. Wanneer we een ondertekende handelsovereenkomst B2B van u hebben ontvangen, kunt u een bestelling plaatsen voor grootschalige aankopen.
 7. U kunt de gekochte producten niet terugsturen nadat u ze hebt ontvangen, u hebt ze goedgekeurd voordat u een bestelling kon plaatsen.
 8. In de ondertekende B2B-overeenkomst met algemene verkoopsvoorwaarden worden al uw en onze verplichtingen vermeld.
 9. In de ondertekende B2B-overeenkomst met algemene verkoopsvoorwaarden staan ook de inkoopprijzen vermeld.

4.3 Verwerkingsopdracht

Met verwerking bedoelen we dat we u bestelling ontvangen via digitale kanalen; alles is online, dus geen zorgen, we drukken de bestelling op dezelfde manier af als waarop deze online is ingediend, inclusief de verzendlabels. We controleren de bestelling om te zien of alles duidelijk is, halen het model in de maat die is geselecteerd uit het magazijn, verpakken de, verzendlabel erop en het pakket gaat in de outbox, klaar voor verzending. Aan het einde van de dag worden alle bestellingen opgehaald door de pakketdienst. Meestal duurt het twee dagen voordat het is afgeleverd, maar het kan langer duren bij problemen bij de pakketdienst, ziekte van het personeel, vakantie, weekend of vakantieperiode, om maar een paar voorbeelden te noemen.Als het pakket door de pakketdienst is opgehaald, duurt het 1 tot 5 dagen voordat u de Pump  Pocket  Shirt hebt. Afhankelijk van de pakketdienst en de afstand die uw bestelling moet afleggen voordat deze bij u thuis wordt afgeleverd. De opslag is binnen Nederland dus het kan snel zijn, 24 uur, naar de buren in België of Duitsland duurt iets langer, en als het naar het Verenigd Koninkrijk moet, moet het het kanaal oversteken, dit kan vijf dagen extra zijn. De rest van Europa heeft ook tijd nodig, ongeveer zeven dagen.

4.4 Auteursrecht

Als men een Pump  Pocket  Shirt aanschaft voor te kopiëren, het ontwikkelen van een afgeleid model of elke vorm die ons auteursrecht schendt, behouden we ons het recht voor om naar de rechter te stappen. We beginnen eerst met u te informeren over de fout en schending van onze rechten en dat we actie gaan ondernemen. Dat kan via een bemiddelaar of de rechtszaal, welke vorm we ook kiezen, laten we duidelijk zijn; Als u ervan door gaat met ons werk, zullen we het terug komen halen.

5.1 Retourbeleid

Retourneren van een bestelling is alleen mogelijk als u een goedgekeurd retour bevestigingsformulier hebt ontvangen.

 1. De retourskosten zijn voor eigen rekening.
 2. Beschadigde items worden nooit geaccepteerd als geldige retourzending.
 3. Gedragen items worden nooit geaccepteerd als geldige retourzending.
 4. Afhankelijk van de situatie kunnen de retourskosten worden terugbetaald, dit wordt bekeken per verzoek en reden.
 5. Retourbeleid voor een bedrijf is vastgelegd in de B2B-overeenkomst voor verkoopvoorwaarden.

5.2 Ruilen Maat

Het ruilen van een Pump  Pocket  Shirt voor een ander maat valt onder de teruggave van een bestelling, retourbeleid, zie punt 4.1 en 5.1.

 1. u kunt het retourneren, maar alleen als het terugkomt in de originele verpakking en niet is gedragen.
 2. We wisselen het voor u in de juiste maat in wanneer het op voorraad is.
 3. De kosten voor het retourneren voor een Pump  Pocket  Shirt uitwisseling in een andere maat zijn voor eigen rekening.
 4. Het verzenden van de nieuwe grootte is gratis, met andere woorden, wij betalen ervoor.

6 Vooruitbestellingen staan ​​ook bekend als Groupon Deals

Via de website geven we de mogelijkheid om een ​​pre-order te plaatsen, wat we doen is volgen;

 1. Men plaatst een bestelling voor de Groupon Deal Pump  Pocket  Shirt.
 2. We zullen de productie van de Pump  Pocket  Shirt uitvoeren.
 3. Bij vooruitbestellingen weten we welke maten we moeten produceren en we zijn zeker van de verkoop van de producten. Omdat dit ons geld bespaart, geven we dit terug in de vorm van een korting op de aankoopprijs van het Pump  Pocket  Shirt.
 4. De pre-order is bindend, we produceren deze pre-orders en hebben zekerheid nodig dat de klant de bestelling accepteert.
 5. Als u wilt deelnemen aan pre-order of Groupon Deal, kunt u dit alleen doen als u al bekend bent met de Pump  Pocket  Shirt en uw maat weet. De reden is dat we geen retouren op reserveringen accepteren.
 6. Als we het doel van 200 stuks hebben ontvangen, sturen we een e-mail met de startdatum van de productie en nogmaals een bevestigingslink van uw bestelling. De e-mail bevestigingslink geeft u nog een mogelijkheid om te heroverwegen als u wilt, kun u nog annuleren. We betalen het aanbetalingsbedrag minus 25% terug.
 7. De pre-order of Groupon Deal is inclusief gratis verzending binnen de Benelux en Engeland. Voor andere landen geldt een verlaagd tarief.
 8. De pre-order of Groupon Deal zijn niet altijd online, u zult dus regelmatig moeten kijken of een email sturen zodat we u op de lijst inschrijven voor berichtgeving als er een nieuwe Groupon Deal online gaat.

7.1 Klachtenprocedure

We gaan ervan uit dat u tevreden zult zijn met het Pump  Pocket  Shirt maar begrijpen dat dingen soms anders kunnen gaan. Als u een klacht hebt, bezwaar of anderszins, gebruik dan het contactformulier en laat het ons weten. We nemen binnen drie dagen en maximaal 14 dagen contact met u op om te zien hoe we tot een oplossing kunnen komen die ons allebei tevreden stelt.

7.2 Conflictbemiddeling

Conflictbemiddeling is een tussenkomst van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben in dialoog met elkaar te brengen om een ​​oplossing te vinden. De bemiddelaar is actief en op inhoudsniveau van de partijen, onderzoekt waar de belangen liggen, waar ze botsen en waar de pijn is, en komt dan met een oplossing of voorstel waarbij partijen ja of nee kunnen zeggen. Als dit niet lukt en we naar de rechtbank gaan, zijn de volgende punten van toepassing;

 1. Deze voorwaarden en bepalingen, die overeenkomsten tussen u en ons zijn, bevestigd door ons beiden bij het accepteren en plaatsen van een bestelling, alleen de Schotse wetgeving is van toepassing, zelfs als de consument in het buitenland woont.
 2. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.