Instructies | Pump  Pocket  Shirt

Voor het model DDDV-2017

Voor gebruik met Cadd legacy ® pompen, draagbare infuuspompen zoals, Cadd legacy 1 pomp, Cadd legacy plus pomp, Cadd legacy PCA pomp , Cadd legacy Duodopa pomp met een medicijn cassette van 100 ml.

Dit product is een CE-goedgekeurd Klasse 1 medisch hulpmiddel.

Hoe kan men het beste het DDDV aantrekken

Open de rits volledig van het DDDV van beneden naar boven. Trek het DDDV an over je hoofd en bevestig dat pompzakken correct georiënteerd zijn aan de buitenkant voordat je de pomp in één van de pompzakken plaatst.

Open de rits volledig van het DDDV van beneden naar boven. Trek het DDDV aan over je hoofd en bevestig dat pompzakken correct georiënteerd zijn aan de buitenkant voordat je de pomp in één van de pompzakken plaatst. Dit komt pas bij de volgende stap.

Rits een van de pompzakken, linker-of rechterkant open. De top halverwege openen is voldoende om de pomp te plaatsten.

Rits een van de pompzakken, linker-of rechterkant open. De top halverwege openen is voldoende om de pomp te plaatsten.

Plaats de pomp in de pompzak met het display naar beneden en naar buiten gericht. Bevestig dat zowel het display en het toetsenbord zichtbaar zijn via het transparante venster en sluit de rits helemaal, zorg ervoor dat de slang niet geknikt of gedraaid is

Plaats de pomp in de pompzak met het display naar beneden en naar buiten gericht. Bevestig dat zowel het display en het toetsenbord zichtbaar zijn via het transparante venster en sluit de rits helemaal.

Leidt de cassette slang door één van de beschikbare 3 knoopsgaten.

Leidt de cassette slang door één van de beschikbare 3 knoopsgaten. Sluit de cassette slang aan op de intestinale poort van de PEG-J Sonde. Zorg ervoor dat men alleen aan de slang draait van de cassette en niet de PEG-J Sonde.

Sluit de rits aan de voorkant van de DDDV van boven naar beneden.

Sluit de rits aan de voorkant van het DDDV van boven naar beneden. Het DDDV kan nauwer worden gesloten door het aanpassen van de klittenband sluiting in het voorpand.

Andere optie is om de pomp te plaatsten voordat men het DDDV aantrekt, ons advies is om de stappen te volgen zoals beschreven.

Materiaal en was instructies voor het DDDV

Samenstelling

DDDV-Logo

Materiaal is ‘Active Wear’, een stof met een ‘Uitstekend vochtmanagement’, ‘Ademend, snel absorberend en drogend’. De stof is een stretch materiaal met verschillende spanning om een perfecte pasvorm te verzekeren. Ideaal voor in de winter, najaar en voorjaar.

  • Hoofdstof: 28% Po, 56% Ny, 16% EL
  • Contraststof: 37% Po, 44% Ny, 19% EL
  • Transparant venster: PVC SUPER helder 0,20 PHR

Wasinstructies:

DDDV-Logo

40 degreeMild whasingMild IroningNo bleachNo tuble dryDo not wring
Raadzaam voor het product is om het NIET te wringen.

Rits de transparante pompzak TOP volledig af van het DDDV. Sluit de voorbies om er zeker van te zijn dat de klittenband de stof niet zal beschadigen, de klittenband haken gaan op de klittenband lussen.

Het DDDV is machinewasbaar tot 40 graden, maar zonder de transparante pompzak TOP.

Hand wash
De transparante pompzak TOP apart wassen in koud water.
Dry flat
Het DDDV en transparante pompzak TOP plat laten drogen.
No tuble dry
Het DDDV en de transparante pompzak TOP kunnen Niet in de droger

Vragen en oplossingen

DDDV-Logo

Voor vragen of problemen kunt u contact opnemen met de zorgverlener of het bureau dat u het DDDV heeft verstrekt.
Als u het via de websites van Pump  Pocket  Shirt heeft gekocht, neemt u dan contact op via het contact formulier, we zijn er om u te ondersteunen.